• -€ 30,00

Kussen Silvana Bermuda

€ 109,95
€ 79,95 € 30,00 korting
Inclusief belasting

Bermuda

Een 3-kamer kussen gevuld met zachte dons en ondersteunende veertjes
Aantal
Laatste items in voorraad

 

Ook aftehalen in onze winkel

 

Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis!

 

Volledige garantie

 

Veilig online betalen

De Silvana Bermuda is een comfortabel, anti-allergisch 3-kamer hoofdkussen gevuld met dons en veertjes. De kern van het kussen is daarbij gevuld met witte eedenveertjes voor de stevigheid en de twee buitenzijden met witte eendendons voor de zachtheid.

De buitenkant van de Silvana Bermuda is gemaakt van hoogwaardig, ultra soepel katoen. Tevens is de Bermuda huisstofmijtwerend, door de speciale behandeling met Sanitized®.

Het hoofdkussen is ook nog eens voorzien van een schoudercontour waardoor de schouders optimaal aansluiten op het kussen.

De Sivana Bermuda is wasbaar, maar zeer lastig te drogen. Na het wassen dient het kussen meerdere malen gedroogd te worden in de droogtrommel zodat je er zeker van bent dat het tot in de kern gedroogd is. Als het kussen niet goed gedroogd wordt kan een vervelende geur ontstaan. Om deze reden raden wij het af om het kussen zelf te wassen. Het regelmatig luchten van je kussen en het wekelijks wassen van je kussensloop volstaat voor een hygiënisch kussenleven. Transpireer je meer dan gemiddeld, dan is een extra kussensloop aan te raden.

Silvana
Silvana Bermuda
2020-01-01

Je bent misschien ook geïnteresseerd in