Beddinghouse Dutch Design Close Up

€ 99,95
Inclusief belasting
Afmeting dekbedovertrek
Kleur
Aantal
Op voorraad

 

Ook aftehalen in onze winkel

 

Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis!

 

Volledige garantie

 

Veilig online betalen

 Close Up Multi zorgt voor een kleurrijk plaatje in je slaapkamer. Het heeft een uitgesproken print van kleine bontgekleurde blokken. Elk blokje heeft een andere kleur. Zo zijn er allerlei schakeringen van rood, roze, geel, groen, blauw en paars te vinden in het dessin. Hierdoor is het een echte eye-catcher! De achterkant is effen zacht grijsblauw van kleur. De satijnweving geeft de stof een mooie glans. BeddingHouse Dutch Design participeert in het programma van Better Cotton Initiative (BIC), met als doel de katoenteelt wereldwijd te verbeteren.Het dekbedovertrek is gemaakt van 100% katoensatijn van hoge kwaliteit. Het dekbed heeft over de gehele breedte aan beide zijden een dubbele instopstrook. De kussenslopen van Beddinghouse Dutch Design worden uitgerust met een dubbele hotelsluiting.

  • 100% biologisch katoensatijn, GOTS gecertificeerd
  • Dit product voldoet aan de strenge normen van het GOTS keurmerk (Global Organic Textile Standard). Dit betekent biologische textielproductie op een milieuvriendelijke en sociaal verantwoorde wijze.
  • De totale lengte van het overtrek is 260 cm. Dit is extra lang waardoor het gemakkelijk onder het matras gestopt kan worden en koude voeten worden voorkomen. Het overtrek is geschikt voor dekbedden van 200 cm, 210 cm of 220 cm.
  • Wassen tot 60 graden, geschikt voor de droger, kan gestreken worden.
  • De kussenslopen zijn voorzien van een dubbele hotelsluiting. De verpakking is herbruikbaar als luxe bewaardoos.
Beddinghouse Dutch Design