Texeler Wollen onderdeken
  • Texeler Wollen onderdeken

Texeler Wollen onderdeken

€ 125,00
Inclusief belasting

Wollen onderdeken.

Afmeting hoeslaken
Aantal
Op voorraad

 

Ook aftehalen in onze winkel

 

Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis!

 

Volledige garantie

 

Veilig online betalen

Lekker op de wol

Een onderdeken – het woord zegt al – is een deken voor onder je hoeslaken. Hij is 3 à 4 centimeter dik en je legt hem op je matras voor een extra zachte achtergrond, om heerlijk op te slapen. De onderdeken heeft wel wat van een topper, maar is wat dunner en warmer. In tegenstelling tot de dikkere topper zit de onderdeken vast met elastieken aan de vier hoeken.

Comfort in ieder seizoen

De matrasverbeteraar kunt u simpelweg bovenop uw matras leggen. De soepele wolvezels zorgen voor een goede ventialatie en hebben bijzondere, vochtopnemende eigenschappen. De warmte wordt daardoor goed verdeeld. De futon geeft die behaaglijke warmte in de winter, terwijl u in de zomermaanden juist koel slaapt.

Een Texeler Onderdeken is vier centimeter dik. Als u hierop ligt, dan voelt u precies wat wij bedoelen met Texels slaapcomfort. Zacht en weldadig. Dat durven wij in alle Texelse bescheidenheid te stellen. Vooral omdat een paar honderd proefslapers aangaven beter en rustiger te slapen op de Texeler wollen onderdeken.

Voor mensen met reumatische klachten of gewrichtspijnen is de matrasverbeteraar een uitkomst. Door de zachte vacht ervaren zij geen pijn meer op drukpunten, zoals schouders en enkels. De lanoline (wolvet) in de Texelse schapenwol heeft van nature een extra heilzame werking.

Texeler Vol/Wol vacht Zuiver scheerwol met vacht

Texeler wollen onderdeken
2020-01-01